Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «هدانا»
2024-05-04@04:10:51 GMT

ساختمان‌های دانشگاه شریف وضعیت ایمنی نامناسبی دارند

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۲۵۴۰۸

دکتر محمود فتوحی در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این مطلب به تشریح مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه شریف در سال جاری اشاره کرد و افزود: این دانشگاهدر نظر دارد برای سال جاری برنامه‌های مختلف و جدیدر حوزه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و بین‌الملل داشته باشد به طوری که در حوزه بین‌الملل سعی می‌کنیم به نوعی ارتباط بین‌المللی در جهت جذب دانشجو از کشورهای همسایه و همچنین ارتباط با دانشگاه‌های تراز اول دنیا برای انجام فعالیت‌ها و اجرای دوره‌های مشترک را در دستور کار قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوعی تلاش داریم چه در حوزه کشورهای همسایه به عنوان کشورهای نفوذ و چه با کشورهایی که دارای کیفیت بالای علمی آموزشی هستند در جهت اجرای دوره‌های مشترک و همچنین فرستادن دانشجویان دوره کارشناسی ارشد برای گذراندن برخی دوره‌ها فعال‌تر ظاهر شویم.

وی در ادامه تصریح کرد: در حوزه آموزش برنامه دانشگاه صنعتی شریف این است که در راه‌اندازی رشته‌های "میان‌رشته‌ای" به صورت جدی‌تر وارد عمل شود و در زمینه عمرانینیز توسعه دانشگاه به سمت شمال و منطقه 22 از مهمترین برنامه‌های سال جاری به شمار می‌رود. همچنین در عرصه پژوهش نیز عمده برنامه ما این است که تلاش بیشتری در جهت تجاری‌سازی و تکمیل‌کردن زنجیره دانش‌ورزی در دانشگاه داشته باشیم.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف ساخت ساختمان "کلاس درس" در دانشگاه را یکی از مهمترین پروژه‌های عمرانی سال جاری عنوان کرد و گفت: یکی از اقداماتی که در سال جاری دنبال آن هستیم این است که احداث ساختمان‌ دانشگاه با عنوان "کلاس درس" را تا تابستان جاری به اتمام برسانیم و ساختمان کلاس درس فعلی را که نیازمند مقاوم‌سازی است را تعطیل و به ساختمان جدید منتقل کنیم. خوشبختانه مقاوم‌سازی ساختمان "کلاسدرس" در حال حاضر شروع شده است.

دکتر فتوحی در پایان با بیان اینکه ساختمان‌های دانشگاه شریف از لحاظ ایمنی وضعیت خوبی ندارند، گفت: در صورتی که بودجه کافی برای مقاوم‌سازی و نوسازی این ساختمان‌ها در اختیار داشته باشیم تمامی ساختمان‌های این دانشگاه بخصوص ساختمان‌هایی "کلاس درس" که از لحاظ ایمنی وضعیت نامناسب دارند را مقاوم‌سازی خواهیم کرد.

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۲۵۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک

به گزارش خبرنگار مهر، محسن خیرمند پیش از ظهر چهارشنبه در نشست بررسی و پیگیری بهبود وضعیت ساختمان های ناایمن اراک اظهار کرد: در شهر اراک ۱۰ ساختمان بشدت پرخطر و ناایمن شناسایی شدند که یکی از این موارد مسکونی است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی تاکید کرد: به تازگی بهره برداران در هنگام ساخت و ساز شناسنامه ساختمان را نصب نمی کنند درحالی که جزء اصول اولیه بوده است.

خیرمند افزود: تنها نظارت بر ساختمان های ۳۰ سال قبل درست نیست و باید شهرداری اراک بر ساخت و سازهای سطح شهر نظارت کند.

پیگیری بهبود وضعیت ساختمان‌های ناایمن، دستور کار ویژه اداره کل استاندارد استان مرکزی

سرپرست معاونت ارزیابی انطباق اداره کل استاندارد استان مرکزی نیز گفت: تصور اشتباهی که در خصوص ساختمان های ناایمن وجود دارد این است که تنها ساختمان‌های فرسوده، ناایمن هستند.

سید سعید شریفی با اشاره به ماده ۱۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، افزود: اداره کل استاندارد استان مرکزی با توجه به وظایف قانونی برخود، ورود به موضوع ساختمان های ناایمن شهر اراک را دستور کار ویژه قرار داده است.

وی ادامه داد: در خصوص بهبود وضعیت ساختمان های ناایمن، تعامل بین دستگاه‌های اجرایی موجب رفع مشکل خواهد شد.

کد خبر 6094018

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • نیمی از حوادث فوتی کار در کارگاه های ساختمانی است
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • تجمع دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • ریزش آوار ساختمان قدیمی ۳ طبقه روی ۲ کارگر + عکس
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟