Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه شریف در خصوص وضعیت آموزش دانشگاه در ترم جاری تصریح کرد: تأکید وزارت علوم تعطیل‌ نشدن ترم است و با وجود کیفیت پایین‌تر آموزش مجازی نسبت به آموزش حضوری سعی می‌کنیم بهترین شیوه را اتخاذ و اجرا نماییم و درباره ادامه روند آموزش مجازی و امتحانات و ... هم در حال برنامه‌ریزی هستیم.

به گزارش ایسنا، دکتر محمود فتوحی در جلسه مجازی هیئت رئیسه دانشگاه شریف که با حضور برخی از نمایندگان کانون‌های فرهنگی، انجمنهای علمی، تشکل های اسلامی، شورای صنفی و نمایندگان نشریات برگزار شد، فوت یکی از دانشجویان  سال اول دانشکده عمران این دانشگاه  بر اثر ابتلا به کرونا را تسلیت گفت و اظهار کرد: تمام تلاش مجموعه دانشگاه این است که همه فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به صورت مجازی ادامه پیدا کند و ترم حاضر لطمه‌ای نبیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 دکتر فتوحی از پیگیری دانشگاه شریف برای تکمیل خوابگاه شهیدرجایی خبر داد و گفت: با اضافه شدن این مرکز به مجموعه خوابگاه‌های دانشگاه و اسکان حدود ۴۰۰ نفر در آن مشکل اسکان رفع می‌شود.

رئیس دانشگاه شریف در تشریح اوضاع بودجه دانشگاه نیز تاکید کرد: ۱۵ درصد بودجه سال ۹۷ را در فروردین ۹۸ در اختیار دانشگاه گذاشته‌اند ولی از طرف دیگر بودجه ۹۸ به طور کامل هنوز پرداخت نشده و در مجموع سال‌های ۹۷ و ۹۸ دانشگاه از دولت چیزی در حدود ۱۵ درصد بودجه یک‌سال طلبکار است. 

 دکتر فتوحی ادامه داد: پیش‌بینی‌ناپذیری وضعیت آینده، وضعیت خوابگاههای دانشگاه شریف را در ترم بعد با ابهام مواجه می‌کند ولی تلاش دانشگاه رفع مشکلات اسکان در خوابگاه‌هاست

دکتر فتوحی سپس به راهکارهای  دانشگاه شریف برای درآمدزایی اشاره کرد و افزود: از نظر حجم قراردادهای ارتباط با صنعت شریف رتبه اول ایران و رتبه ۱۷ رده‌بندی QS را بدست آورده اما با این وجود تعداد اعضای هیئت علمی درگیر با صنعت کم است، ما مشوق‌هایی در معاونت پژوهشی در نظر گرفته‌ایم ولی نمی‌توانیم استادان را به کاری مجبور کنیم، البته در جذب و ارتقای اعضای هیئت علمی موضوع ارتباط با صنعت پررنگ است. 

وی همچنین  از کاهش تعداد مراجعه‌کنندگان با کیفیت مورد نظر دانشگاه شریف برای استخدام در یکی دو سال گذشته خبر داد و گفت:  دانشگاه به دنبال اعضای هیئت علمی باکیفیت و مطلوب است: اگر هرسال ۳۰ نفر را به عنوان اعضای هیئت علمی استخدام کنیم، با در نظر گرفتن بازنشستگی تعدادی از استادان در سند چشم‌انداز دانشگاه به نسبت دانشجو به استاد ۱۷ می‌رسیم که در حال حاضر حدود ۲۲ یا ۲۳ است.

رئیس دانشگاه شریف همچنین در خصوص سنوات تحصیلی دانشجویان نیز افزود: دانشجوی ارشد در حالت عادی باید دوساله درسش را تمام کند، مگر آنکه پروژه‌اش نیاز به زمان بیشتر یا امکانات خاص داشته باشد و از شورای صنفی خواست که راهکارهایشان برای رفع مشکل سنوات را به دانشگاه ارائه دهند تا دانشجوها به موقع فارغ‌التحصیل شوند.

دکتر فتوحی تاکید کرد: دانشگاه از همان روزهای ابتدایی شیوع کرونا با وزارت بهداشت ارتباط داشته و به خصوص در بحث نرم‌افزاری سعی کرده کمک‌حال کشور در این شرایط باشد و دانشگاه شریف حق استفاده از بودجه ذخیره‌شده در محل‌های دیگر را ندارد ولی استادان به صورت داوطلبانه می‌توانند خودشان کمک کنند. 

 رئیس دانشگاه شریف از مسئولان دانشگاه خواست که سامانه کلاس‌های آنلاین را در اختیار گروه‌ها و تشکل‌های دانشجویی قرار بدهند و برگزاری انتخابات مجازی را هم برای آنها ممکن دانست.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه شريف نسبت استاد به دانشجو بودجه دانشگاه شریف آموزش مجازی دانشجویان رئیس دانشگاه شریف اعضای هیئت علمی دکتر فتوحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۶۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد نوحه‌گر، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران در پانزدهمین نشست معاونان اداری و مالی دانشگاه تهران در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با گرامیداشت هفته معلم، با تاکید بر نقش سیاستگذاری ستاد دانشگاه، گفت: اعتقاد داریم قدرت ستاد با واگذاری اختیارات به صف بیشتر خواهد شد و تمرکززدایی و واگذاری اختیارات از ستاد به صف، زمینه تحرک و پویایی و چابکی در کار را افزایش می‌دهد. البته این واگذاری با نظارت صورت می‌گیرد تا به درستی اجرا شود. انتظار می‌رود مسئولان صف دانشگاه هم از این اختیارات به نحو احسن استفاده کنند.

وی با اشاره به عملیاتی شدن تجمیع ردیف‌های بودجه دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۱، گفت: فرآیند اجرای کاهش ردیف‌های بودجه دانشگاه تهران با طرح در قانون بودجه و بر اساس مصوبات مجلس شورای اسلامی عملیاتی شد. تک ردیف شدن بودجه دانشگاه تهران باعث مدیریت مالی، انضباط مالی، عدالت و کنترل دقیق بودجه بین واحد‌های تابعه شده است و همچنین تجمیع شدن بودجه تفصیلی باعث تسریع در بررسی و تأیید آن توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده است.

عضو هیات رئیسه دانشگاه تهران تصریح کرد: بعضی از واحد‌های دانشگاهی به دنبال این هستند که اختیار منابع مالی‌شان در اختیار خودشان قرار گیرد که ما هم استقبال می‌کنیم و مسیر باز است ولی بایستی به اندازه اختیاری که می‌گیرند مسئولیت‌پذیر هم باشند. این کار لازم است با دقت بالایی انجام شود و هر اعتباری که برای این واحد‌ها مصوب شد، بر اساس همان اعتبار برنامه‌ریزی کنند و مسئولیت‌پذیری خود را افزایش دهند.

 نوحه‌گر در بخش دیگر سخنانش، بر مشارکت حداکثری واحد‌های دانشگاه در برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران همزمان با ۹۰ سالگی دانشگاه تهران تاکید کرد و گفت: یونسکو در سال ۲۰۱۷ اعلام کرد که کهن‌ترین سنت دانشگاهی جهان متعلق به ایران است و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز اواخر فروردین ماه ۱۴۰۳ ماموریت برگزاری بزرگداشت سنت دانشگاهی در ایران زمین را با پیشنهاد رئیس دانشگاه تهران به دانشگاه تهران واگذار کرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران با بیان اینکه فعالیت کارگروه‌های مربوط به برنامه‌های نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران از سه ماه قبل آغاز شده است، معاونان اداری و مالی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران را مکلف کرد تا به عنوان حلقه وصل واحد‌های دانشگاهی با ستاد برگزاری آیین بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران که همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران تا پایان سال ۱۴۰۳ ادامه دارد، مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضعیت مبهم آزمون برای بازی مقابل یوونتوس
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • رقابت 21 هزار کرمانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • رئیس مرکز آمار تغییر کرد
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری
  •  برنامه ریزی و حسن تدبیر را در اولویت قرار دهید
  • دیدار اعضای هیئت کشتی استان همدان با علیرضا دبیر
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد