Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمپین جمع آوری امضاء و استفاده از فشار افکار عمومی برای آزادی دکتر سیروس عسگری استاد دانشگاه صنعتی شریف به راه افتاده است‌. ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۶ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، دکتر سیروس عسگری استاد دانشگاه صنعتی شریف سه سال با اتهام دروغین اف‌بی‌آی گرفتار دادگاه و محاکمه بود، اما با مقاومت و با کمک  وکلای تسخیری توانست در نوامبر 2019 در شرایطی که دولت آمریکا با تمام امکانات مقابل او بوده، تبرئه‌اش را از دادگاه بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وضعیت نگران‌کننده استاد دانشگاه صنعتی شریف در بازداشتگاه آمریکا

اما مشکلات این استاد ایرانی بعد از  حکم تبرئه نه‌تنها حل نشده بلکه مضاعف نیز شده است. از آنجا که پاسپورت و ویزای دکتر عسگری در بدو ورود به آمریکا ضبط و باطل شده بود پس از تبرئه شرایط کسی را که به‌طور غیرقانونی وارد آمریکا شده است پیدا کرده است و به همین خاطر وی را در اختیار اداره مهاجرت آمریکا قرار داده‌اند و همین امر موجب بدتر شدن وضعیت وی از بعد از تبرئه شده است؛ چرا که اداره مهاجرت آمریکا تابع قوانین قضایی نیست و وکلا هم نمی‌توانند در امور آن دخالتی کنند.

آن‌طور که گاردین از وضعیت دکتر سیروس عسگری گزارش داده، متأسفانه وضعیت وی در زندان اداره مهاجرت آمریکا بسیار نامناسب است و با توجه به شیوع گسترده کرونا در آمریکا نگرانی از حال وی دوچندان می‌شود.

به همین خاطر کمپین جمع آوری امضاء و استفاده از فشار افکار عمومی برای آزادی دکتر سیروس عسگری استاد دانشگاه صنعتی شریف به راه افتاده است‌.

برای امضاء و پیوستن به این کمپین اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

R1541/P/S1,1412/CT1 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا دانشگاه شریف اخبار "آمریکا"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه شریف اخبار آمریکا ویروس کرونا دانشگاه شریف اخبار آمریکا استاد دانشگاه صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۸۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی

از میان ۲۰ تن از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، پنج نفر اصفهانی فعال در این دانشگاه در میان پراستتنادترین استادان معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ارائه مقالات و تحقیقات علمی و پژوهشی از جمله فعالیت‌های استادان و دانشمندان فعال در مراکز دانشگاهی و آموزش عالی است که ذیل همین فعالیت‌ها استناد به مقالات و پژوهش‌های برتر علمی روز جهان از سوی استادان بعنوان یک شاخص شناخته می‌شود.

شاخصی که در کشورهای توسعه یافته و مدرن به نسبت دیگر کشورها بالاترین درصدها را نشان می دهد و کشورهایی از جمله آمریکا، چین، انگلستان، آلمان و استرالیا در این بین سرآمد پراستنادترین‌ها هستند.

در کشورمان نیز دانشگاه آزاد اسلامی نیز ۲۳ هزار عضو هیئت علمی وابسته و پیوسته فعالیت دارند، که با طرح ها و برنامه‌ریزی های مدیران این دانشگاه استادان در حمایت از اساتید فناور، زمینه ارتقا علمی و تحقیقاتی استادان، رشد ۹ برابری به نسبت چهاردهه اخیر رشد نشان می‌دهد.

استان اصفهان با داران بودن مراکز متعدد دانشگاهی، آموزشی و دانش بنیان از جمله مناطقی است که توانسته در بین پراستنادترین استادان جای گرفته و از میان ۲۰ استاد برتر پنج استاد پراستناد را به خود اختصاص دهد.

دکتر «داود طغرایی سمیرمی» از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر اصفهان، با ۶۴۹ مقاله و ۲۳ هزار و ۷۶۲ استناد در میان همه استادان دانشگاه‌های آزاد کشور سرآمد است و در جایگاه اول این فهرست جای گرفته است.

دکتر مسعود افرند با ۲۲ هزار و ۴۳۵ استناد از دانشگاه نجف آباد، دکتر آرش کریمی پور با ۱۵ هزار و ۷۶۳ استناد از واحد دانشگاهی نجف آباد، دکتر علی‌رضا نظام زاده اژیه با ۱۲ هزار و ۶۹۱ استناد از دانشگاه شهرضا و دکتر حمیدرضا بخششی راد با شش هزار و ۷۵۶ استناد از دانشگاه آزاد نجف آباد چهار استاد دیگری هستند که نامشان در میان استادان پراستناد جای گرفته است.

سهم این پنج استاد در مجموع ۸۱ هزار و ۴۰۷ مورد استناد به مقالات آنها از سوی محققان و دانش پژوهان بوده است.

کد خبر 749594

دیگر خبرها

  • استاد دانشگاه سمنان عضو هیات علمی نمونه کشوری شد
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • یک هرمزگانی استاد نمونه کشوری شد
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • ۶۵ استاد نمونه کشوری تجلیل شدند
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری
  • تجمع دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی