Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، کنفرانس CMFD۲۰۲۰ چهاردهمین کنفرانس تخصصی در زمینه پایش وضعیت و عیب‌یابی ماشین‌آلات است که با همکاری کانون هماهنگی پایش وضعیت و کنترل کیفی و مرکز پایش وضعیت  دانشگاه صنعتی شریف و انجمن نگهداری و تعمیرات ایران به صورت مجازی در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این کنفرانس که به‌صورت مجازی برگزار می‌شود متخصصان و فعالان این حوزه مقالات خود را در این زمینه ارائه می‌کنند.

توسعه فرهنگ و دانش فنی نگهداری و تعمیر بر مبنای وضعیت (Condition Based Maintenance)، شناسایی روش‌های نوین مراقبت وضعیت (Condition Monitoring) و کاربرد آن در نگهداری و تعمیرات، معرفی روش‌های مختلف عیب‌یابی (Fault Diagnosis) و تست‌های غیرمخرب (NDT)، تبادل تجارب در بخش‌های صنعتی و دانشگاهی و ارتقا دانش پایش وضعیت و نگهداری و تعمیر پیش‌بینانه از اهداف اصلی این کنفرانس است.

 در این کنفرانس دو روزه که با حضور مجازی حدود ۲۵۰ نفر برگزار می‌شود، کارگاه‌های آموزشی و نمایشگاه‌های مجازی از آخرین دستاورد‌های فعالان این حوزه ارائه می‌شود. در پایان کنفراس نیز به مقالات برتر جوایزی اهدا می‌شود.

چهاردهمین کنفرانس تخصصی پایش وضعیت و عیب‌یابی از صبح امروز (سه شنبه، ۲۸ مرداد) سال جاری آغاز و فردا به کار خود پایان می‌دهد.

بیشتر بخوانید

ماجرای توسعه دانشگاه شریف و حواشی آن/ تاثیر دانشگاه بر قیمت محله‌های اطراف

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه شریف پایش وضعیت عیب یابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۶۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی

به گزارش خبرگزاری مهر، میترا قالیبافیان متخصص رادیوانکولوژی و مسئول فنی بخش رادیوانکولوژی بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان محک، درباره اهمیت پرداختن به تومورهای شایع مغزی، افزود: طی سال‌های اخیر در بیمارستان محک کارگروه نوروانکولوژی بر درمان تومورهای مغزی متمرکز شده است. این کارگروه با جدیت هرچه تمام‌تر، برنامه‌های درمانی مؤثرتر و به‌روزتری را برای درمان تومورهای مغزی کودکان بر اساس علم مبتنی بر شواهد (evidence based medicine) و آموخته‌های توموربورد یا همایش‌های علمی، پیشنهاد می‌دهد. همچنین جلسات توموربورد بر خردِ جمعی و بررسی همه‌جانبه و هم‌زمان بیماری توسط گروه‌های مختلف درمانی متمرکز است و احتمال خطاهای پزشکی را کاهش می‌دهد.

وی افزود: تومورهای مغزی در کودکان به دلیل نوع تومور و درمان آن با تومورهای مغزی بزرگسالان متفاوت است و از این منظر هدف نخست کنگره نشان دادن تفاوت نوع تومورهای مغزی و درمان آن میان کودکان و بزرگسالان است.

هادی موسی‌خانی فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکان، نیز با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد کودکان مبتلا به تومورهای مغزی کودکان در بیمارستان محک به صورت مستقیم درمان می‌شوند و بیماران دیگر نیز در ۴۱ مرکز درمانی در سراسر کشور تحت حمایت مؤسسه محک قرار دارند افزود: بر همین اساس کنگره با تمرکز بر رویکرد چند تخصصی در درمان تومورهای مغزی کودکان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نقش و اهمیت پروفسور پروانه وثوق در حوزه انکولوژی کودکان در ایران بیان کرد: بسیاری از انکولوژیست‌ها در ایران به صورت مستقیم و غیر مستقیم شاگرد پروفسور پروانه وثوق بودند و با توجه به نقش ایشان در درمان انکولوژی کودکان این کنگره با یادبود پروفسور پروانه وثوق برگزار می‌شود.

موسی خانی در ادامه با بیان اینکه بیمارستان محک در پیگیری رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان در ایران پیشرو است افزود: گرچه در سایر مراکز درمانی به صورت غیرمستقیم رویکرد درمان چند تخصصی در انکولوژی کودکان دنبال می‌شود اما بیمارستان محک با برگزاری جلسات درمان چند تخصصی از سال ۱۴۰۱ تاکنون در این باره پیشگام است و امیدواریم که سایر مراکز درمانی نیز با الگوگیری از بیمارستان فوق تخصصی محک بتوانند رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان را به صورت مستقیم اجرا کنند.

کد خبر 6090555 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • رونمایی از ۴۰۰ هزار سند خلیج فارس در آرشیو ملی هند
  • آغاز رقابت ۱۲ هزار داوطلب در پنجاه و یکمین آزمون دستیاری پزشکی
  • آغاز مسابقات کریکت نابینایان ‌در مزار شریف
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • تجمع دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در حمایت از دانشجویان آمریکا