Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه صنعتی شریف گفت: در امر بازگشایی دانشگاه برای بازگشت به آموزش حضوری، باید مقررات کشور را رعایت کنیم و وضعیت امتحانات پایان ترم به شرایط کشور و تصمیم‌ نهاد‌های بالاتر بستگی دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رسول جلیلی در دیدار مجازی با دانشجویان کارشناسی دانشگاه صنعتی شریف که با هدف شنیدن مشکلات و دغدغه‌های آن‌ها انجام شد، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم این جلسات ادامه‌دار باشد و چندبار در سال برگزار شود چرا که ارزش این جلسات به تداوم آن‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




سرپرست دانشگاه صنعتی شریف در مورد حضوری شدن فرآیند‌های دانشگاه ادامه داد: در امر بازگشایی دانشگاه برای بازگشت به آموزش حضوری، باید مقررات کشور را رعایت کنیم و وضعیت امتحانات پایان ترم به شرایط کشور و تصمیم‌های نهاد‌های بالاتر بستگی دارد.


در ادامه محمد ایزدی، مدیر امور آموزشی دانشگاه صنعتی شریف در سخنانی گفت: برگزاری حضوری آزمایشگاه‌ها از نظر دانشگاه مانعی ندارد و تنها استادان و دانشجویان باید در این خصوص به توافق برسند.


وی با تاکید بر اینکه نظرسنجی اساتید مؤثر است، افزود: نظرسنجی یک علم است. قبول داریم که سؤالات نظرسنجی می‌تواند جامع‌تر باشد و در طی شش سال گذشته برای بهبود آن اقدام کرده‌ایم.


مدیر امور آموزشی دانشگاه صنعتی شریف در پاسخ به انتقاد دانشجویان به سامانه انتخاب واحد گفت: سامانه دانشگاه نسبت به سامانه گلستان بهتر عمل می‌کند، اما نیاز به ارتقا و به‌روزرسانی دارد. مشکل امسال سامانه در رابطه با لحاظ کردن موارد آیین نامه‌ای بود با اینحال برای ارتقای سامانه و جلب رضایت دانشجویان تلاش خود را خواهیم کرد.


ایزدی در خصوص ارتقای بستر نرم‌افزاری سیستم رندوم در سامانه توضیح داد: با استادان و صاحب‌نظران حوزه تئوری بازی‌ها در تعامل هستیم تا بجای سیستم رندوم فعلی، در سامانه آموزش از چنین الگوریتم‌هایی بهره بگیریم.


وی با اشاره به مسئله نظام وظیفه دانشجویان ادامه داد: بیشترین زمان معافیت تحصیلی برای نظام وظیفه ۵ سال است که تصمیم‌گیری در این خصوص به عهده سازمان نظام وظیفه است. در سال‌های گذشته دانشجویان دکتری دانشگاه به دلیل وجود محدودیت‌های سازمان نظام وظیفه با مشکل مواجه شده‌اند.


مدیر امور آموزش دانشگاه صنعتی شریف در خصوص کارآموزی دانشجویان این دانشگاه خاطرنشان کرد: این درست است که کارآموزی واحدش صفر است، اما مهم کیفیت و محل انجام کارآموزی است. در هر دانشکده علاوه بر آیین‌نامه، مسئول کارآموزی نیز وجود دارد.


وی در ادامه گفت: در حال حاضر در دو دانشکده طرح کارشناسی کارورزانه (کوآپ) اجرا می‌شود که باید در دیگر دانشکده‌ها نیز پیاده شود. در این طرح دوره تحصیل دانشجویان بدون هزینه از ۴ به ۵ سال تغییر می‌کند و دانشجو یک سال اضافه شده را در صنعتی که مورد تایید دانشگاه بوده و ارزش دانشجو را می‌داند مشغول به فعالیت می‌شود.


در ادامه این نشست مجازی، ابوالحسنی معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف در مورد حضوری شدن دانشگاه گفت: بازگشایی دانشگاه اولویت ما است. اما پروتکل‌های اعلام شده هنوز ابهاماتی دارند. در روز‌های آینده پروتکل‌ها در ستاد ملی مبارزه با کرونا به روز شده و محدودیت ما در دانشگاه برای بازگشایی کمتر می‌شود.


وی در ادامه افزود: آسیب‌های روحی و روانی که دانشجویان در این دوران دیده‌اند از آسیب‌های محتمل جسمی ناشی از کرونا بیشتر بوده است.


معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف عملکرد مرکز مشاوره دانشگاه را مطلوب دانست و افزود: مرکز مشاوره با وجود تمامی محدودیت‌های موجود تاکنون به خوبی عمل کرده و دغدغه مشکلات دانشجویان را دارد. سال گذشته ۱۰۰۰ ساعت مشاوره توسط این مرکز انجام شده که با نظر موافق هیئت رئیسه این رقم در سال جدید به ۱۸۰۰ ساعت می‌رسد و باز هم به دنبال افزایش آن هستیم.


در پایان همت‌یار مدیر امور اجتماعی دانشگاه صنعتی شریف در مورد نگرانی دانشجویان در خصوص بازگشایی دانشگاه قبل ازخوابگاه‌ها گفت: تا زمانی که خوابگاه‌ها آماده نباشد نمی‌توان امتحانات را حضوری برگزار کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شریف قوه قضاییه دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف بازگشایی دانشگاه نظام وظیفه مدیر امور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۰۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر و مجری، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی

مدیرکل کسب‌وکار سازمانی همراه اول «عدم وجود نهاد مستقل و متشکل از همه بازیگران در حوزه‌های تصمیم‌گیری و اجرا» را حلقه مفقوده در مقوله هوشمندسازی انرژی است.

تهران-ایسنا- اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران گزارش کرد، «بیست و هشتمین کنفرانس بین المللی شبکه های توزیع نیروی برق» از ۱۱ تا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳به میزبانی شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان و با حمایت همراه اول در دانشگاه زنجان برگزار شد.

در حالیکه امید می رود برگزاری چنین رویدادهایی فراهم کننده بستری مناسب برای تبادل دانش و تجربیات خبرگان علمی و صنعتی باشد، «معرفی اهمیت هوشمندسازی در حوزه توزیع نیروی برق» و «توسعه همکاری های علمی و صنعتی با سایر مراکز علمی جهان» از جمله برخی اهداف مهم آن بود.

در همین راستا و طی آخرین روز برگزاری رویداد، پنل «مدیریت مصرف هوشمند» با حضور مصطفی درجزی مدیرکل کسب و کار سازمانی همراه اول و نمایندگانی از توانیر و دانشگاه های خواجه نصیرالدین طوسی و شهید باهنر برگزار شد.

درجزی در این نشست، ارائه خود را با محوریت سه موضوع «ضرورت حضور اپراتورهای تلفن همراه در حوزه انرژی»، «جزییات همکاری همراه اول در پروژه فهام و هوشمندسازی موتورهای کشاورزی و صنعتی» و «ایجاد راهکارهای متنوع برای مدیریت مصرف بخش خانگی و تجاری» داشت و به جایگاه رقابتی همراه اول در منطقه پرداخت.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۷ درصد از سهم درآمدی بازار ارتباطات سیار در اختیار همراه اول است، اظهار کرد: ۵۳ درصد سهم بازار مشترکان فعال نیز در اختیار اپراتور اول تلفن همراه است کما اینکه بیش از ۸۰ درصد کانال ارتباطی مشترکان با صنعت برق از طریق سیمکارت های همراه اول است.

مدیرکل کسب و کار سازمانی همراه اول با اشاره به سه لایه کسب و کاری این اپراتور عنوان کرد: طی سالیان اخیر با توجه به ترسیم ماموریت «تحقق رویای دیجیتال» با چشم انداز تبدیل شدن به یکی از رهبران بازار ICT منطقه با ارائه خدمات و راهکارهای هوشمند، اقدام به سرمایه گذاری های هوشمندانه مطابق با این رسالت خطیر در سه لایه کسب و کاری خود اعم از Core به عنوان کسب و کار اصلی،Near core به عنوان نزدیک به کسب و کار اصلی و Beyond core به عنوان فراتر از لایه اصلی کرده ایم.

درجزی، ورود همراه اول به حوزه های «سلامت»، «انرژی»، «کشاورزی»، «خدمات عمومی و شهری»، «لجستیک و حمل و نقل» و «سبک زندگی» را نیز در قالب مگاپروژه های سازمانی تشریح کرد و گفت: به عنوان مثال در مگاپروژه انرژی با هدف پیاده سازی ساختار «انرژی هوشمند»، در بخش های هوشمندسازی کنتورهای برق و گاز به عنوان اپراتور انرژی شناخته می شویم، ضمن اینکه تفکیک هوشمند مصرف انرژی اعم از آب، برق و گاز را نیز به سرانجام رسانده ایم.

وی ادامه داد: ما پیش از هر چیز، مکلف به انجام و آزمون پروژه ها در شبکه گسترده ارتباطی خودمان هستیم و در این راستا به «هوشمندسازی کنتور برق سایت های همراه اول» اقدام کرده ایم.

مدیرکل کسب و کار سازمانی شرکت ارتباطات سیار ایران اشاره ای به بنچمارک کردن بازارهای آمریکا و آسیا در حوزه انرژی، اذعان کرد: مطابق تحلیل و پیش بینی های Researchandmarkets «بازار جهانی انرژی» با نرخ رشد سالیانه ۶.۸ درصد، از ۶۴۱۶ به ۸۳۱۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۷ خواهد رسید و ارزش «بازار جهانی کنتورهای هوشمند» تا سال ۲۰۳۰ با نرخ رشد سالیانه ۷.۷ درصد به ۲۵.۳ میلیارد دلار دست خواهد یافت.

درجزی در میان صحبت های خود گزارشی از GSMA در سال ۲۰۲۱ نیز ارائه کرد که در آن پر درآمدترین حوزه های خدماتی در سبد درآمدی اپراتورهای بین المللی مشخص و گفته شده که به ترتیب سهم تولید ۵۶ درصد، مالی ۳۱ درصد، تجارت الکترونیکی ۲۷ درصد، سلامت الکترونیکی ۲۲ درصد، انرژی ۱۴ درصد و کشاورزی نیز ۱۴ درصد است.

وی بازیگران اصلی حوزه هوشمندسازی انرژی در کشور را «مجلس»، «دولت»، «تأمین کنندگان اتصال نظیر اپراتورهای تلفن همراه» و «تأمین کنندگان بخش خصوصی» دانست و خاطر نشان کرد: در حال حاضر حلقه مفقوده در مقوله هوشمندسازی، عدم وجود نهاد مستقل و متشکل از همه بازیگران در حوزه های تصمیم گیری و اجرا است.

انتهای رپرتاژ آگهی

دیگر خبرها

  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر و مجری، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • سر دادن شعار «شرمت باد» روبروی خانه رئیس دانشگاه کلمبیا
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا تا 13 اردیبهشت ادامه دارد
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • ندای ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکایی و اروپایی در جامعه طاغوت بلند است
  • ادامه سرکوب دانشجویان آمریکایی
  • دیدنی های امروز؛ از موج گرما در شرق و جنوب آسیا تا وضعیت رفح
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • تجمع دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در حمایت از دانشجویان آمریکا